Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Ondanks zeer slechte weersvoorspelling toch mooi weer! Een hele mooie baan, een zeer luxe huis en goed gezelschap. Alles was aanwezig om dit weekend geslaagd te maken. En het was geslaagd! Bedankt Monique, alles was weer perfect geregeld!

Hans - 07-06-2016 - 18:08

Voor de 4e keer waren we met een aantal Tatasteel medewerkers op Gut Duneburg
Wederom via vakantiehuisaangolfbaan.nl werden we ditmaal in 4 huisjes ondergebracht. Alles weer keurig verzorgd en geregeld.
Na een spannende strijd toch weer Ruud van Ammers winnaar op Gut Duneburg.
Deelnemers: Ruud van Ammers, René Hekkens, Bart Bartelds, Han van ’t Hoff, Ed Fijen, Rinze Heida, Aad Beentjes, Peter Hes, Wijnand van der wal, Jan van Pelt, René Cappelle, Paul Wauters, Paul de Wit, Vincent Toorenburg, Frans Kok en Cees Valk. (D. i. ook de volgorde van de uitslag)
Toch maar eerst weer even over het weer. Na 6 maanden Herfst, met ’n vleugje winter, zou het toch eens Lenteweer moeten gaan worden. En jawel, na diverse gesprekken met de weergoden kregen we wat we graag hebben wilden. Droog en beetje veel zon met weinig wind.
Kortom: Fantastisch mooi weer. Zelfs de zonnebrand moest gebruikt worden.
De woensdagavondmaaltijd zou door Ruud verzorgd worden, gelukkig was dit van te voren al bekend, anders zou er aan Match-fixing gedacht kunnen worden.
René H. verzorgde, samen met Wijnand, niet alleen de BBQ op donderdag, ook was hij zowel op woensdag als donderdag de dag-winnaar. Voor René kon het niet meer stuk en eigenlijk kon hem de eindprijs niet meer ontgaan…. Of toch????
Jawel, het zou toch (lees: Ruud) worden. Ruud was op de eerste 2 dagen 2e en 5e geworden, doch sloeg op de laatste dag keihard toe. Na alles bij elkaar opgeteld te hebben bleek Ruud 3 punten meer te hebben als René H. en Bart.
Er zouden 47 Parren geslagen worden dit keer. Beduidend minder als de 63 van 2015. René C. smaakte het genoegen om de 150e Par voor onze groep te slaan. Overigens zijn er nu, in 4 jaar tijd, 188 Parren geslagen.
Het aantal Birdies was ook niet echt veel. Er werden er nu 3 geslagen. Gek genoeg sloegen we het 1e jaar (2013) altijd nog 7 Birdies. Het totaal staat nu op 16 Birdies.
Het gemiddeld aantal Stableford punten lag ditmaal op 24, de vrijdag was met gem. 25 punten het hoogst.
Rest mij om te zeggen dat het weer grandioos was, zowel met het golfen, als het vertoeven op hole 19, als het heerlijk eten, als de 2 avonden waarop we het toch met 16 man maar weer beregezellig gehad hebben, mede door dit alles betekent eigenlijk dat we niet één winnaar hadden, doch 16, waarvan acte………………………………...
Volgend jaar, 24, 25 en 26 mei 2017, hebben we ons 1e lustrum.
Tot dan, Cees

Cees Valk - 16-05-2016 - 10:29

Beste Monique,
Wij willen je weer heel hartelijk danken voor alles.
Zoals ieder jaar hebben we genoten van jullie mooie huis en de baan. Die lag er trouwens top bij!
Waar we ook van genoten hebben: de door jou geregelde BBQ.
Zo'n luxe BBQ hebben we nog NOOIT gehad en dan de hoeveelheid.....
Gelukkig konden we de volgende dag er weer van eten. Dat ook alle drankjes geregeld waren, dat onthouden we. Volgend jaar gaan we met veel minder etenswaren en drank naar Gut Duneburg.
Met vriendelijk groet, Eric-Jan en de rest.

Eric-Jan - 11-10-2015 - 14:37

Het was weer geweldig!!! Bedankt, tot volgend jaar.

Anneke - 01-05-2015 - 17:00

Beste Monique,
We hebben weer genoten van jullie mooie huis. Het weer zat mee, we konden zelfs buiten zitten. De baan lag er prachtig bij, het eten was heerlijk! Dank voor het regelen van starttijden en het reserveren in de Torfscheune. We hebben de datum voor volgend jaar al in de agenda staan!
Tot dan...
Marleen en vriendinnen.

Marleen - 29-04-2015 - 08:25


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »