Huurvoorwaarden.

De huursom voor de door u gereserveerde periode van ................... tot ................( .... .. nachten) bedraagt € ...
Betaling van de huursom dient als volgt plaats te vinden.
Van 50% van de huursom bij boeking, zijnde € ..................., het restant van 50% uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de huur.
 
De reservering is definitief van kracht zodra de 1e termijn voldaan is.

De huurprijs is inclusief elektriciteit, verwarming, water en eindschoonmaak.

Wel wordt u gevraagd de koelkast, vriezer en het koffiezetapparaat leeg en schoon achter te laten, de afvalemmers dienen leeg gehaald te worden, de vaatwasser dient uitgeruimd te worden en ook het pluizenfilter van de wasdroger dient schoon te zijn.
Het beddengoed moet worden afgehaald en in de bijkeuken achtergelaten worden.
Mocht u op een of meerdere punten in gebreke blijven, zal van de waarborgsom een reeel bedrag ingehouden worden.

De huurperiode begint op de eerste dag om 14.00 uur en eindigt op de vertrekdag om 10.00 uur.
Afwijkende tijden zijn mogelijk na overleg en indien de beschikbaarheid dat toelaat.

Samen met de 2e termijn van 50% verzoeken wij u over te maken:
- Huur van de extra's zoals beddengoed, handdoekenpakketten, enz. indien geboekt
- Waarborgsom zijnde € 200, -
 
U woont aan een golfbaan. Indien er schade ontstaat door vliegende golfballen, dan wijzen wij de verantwoordelijkheid hiervoor uitdrukkelijk af.

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode is de helft van de totale huursom verschuldigd, tenzij het huis voor die periode alsnog wordt verhuurd. In dat geval wordt € 100, - in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van de huurperiode is de totale huursom verschuldigd.
Annulering dient schriftelijk of per e-mail te geschieden.

Schade aan het huis en/of van de inventaris door u veroorzaakt, dient u aan de verhuurder te melden. Niet zelf overgaan tot aanvullen van beschadigde inventarisgoederen zoals gebroken servies, glaswerk, enz. Dit wordt door de verhuurder gedaan.

Bij ernstige schade en/of dringende reparaties dient u rechtstreeks contact op te nemen met de verhuurder, deze zal maatregelen nemen om de problemen te verhelpen.

De verhuurder heeft te allen tijden toegang tot het huis om controle uit te oefenen. Hetzelfde geldt voor werklieden die dringende reparaties uit moeten voeren.

Het huis is compleet ingericht voor 8 personen; het is daarom niet toegestaan het met meer personen te bewonen, tenzij u hiervoor schriftelijke toestemming van de verhuurder heeft.
 
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.